Daten anno 2024 lijkt gecompliceerder dan ooit

Als professionele matchmaker & relatie-experte bij het exclusieve datingbureau ‘Elite Matchmaker’ voor het hogere segment van singles, werk ik met een professionele en wetenschappelijke aanpak om onze single members te helpen bij het maken van duurzame keuzes in hun zoektocht naar een partner. Door gebruik te maken van deze methoden, kunnen we veelvoorkomende ‘red flags’ vroegtijdig detecteren en zo voorkomen dat onze singles tijd verliezen in relaties die uiteindelijk niet passen.
In onze ervaring zien we dat vooral termen zoals “red flags”, “ghosting” en de meer recent opkomende term “breadcrumbing” voor onze veertigers en ouder soms onbekend terrein zijn. Breadcrumbing, waarbij iemand flirterige of vage signalen stuurt zonder ooit een echte connectie aan te gaan, kan verwarrend en frustrerend zijn. Deze gedragingen, die vaak duiden op een gebrek aan serieuze intentie, proberen wij te voorkomen door middel van onze wetenschappelijke benadering, waardoor onze singles minder vaak in dergelijke onzekere situaties belanden.
Door onze zorgvuldige selectie zorgen wij ervoor dat onze singles niet alleen bewust zijn van deze moderne datingvalkuilen, maar dat ze zich kunnen richten op relaties met echte potentie. Onze aanpak is niet gericht op kwantiteit, maar op kwaliteit. Dit biedt onze singles de zekerheid dat ze op weg zijn naar een stabiele, gelijkwaardige en duurzame relatie, zonder de ruis van moderne afleidingstechnieken zoals ghosting en breadcrumbing.
Het is onze missie om voor onze singles de perfecte match te vinden, zodat zij met vertrouwen kunnen bouwen aan een mooie en liefdevolle toekomst.
 
"Matchmaker Audrey"