Gezonder, gelukkiger en langer leven met een partner aan je zijde❤️ Dit zegt de wetenschap.

Wist je dat wetenschappelijke studies keer op keer aantonen dat mensen die een partner hebben langer leven, gezonder zijn en zich gelukkiger voelen dan singles? Onderzoek wijst uit dat getrouwde mensen of mensen in een stabiele relatie gemiddeld een lager risico hebben op chronische ziekten, minder last hebben van stress en een hogere mate van tevredenheid ervaren in hun leven.

Zo toonde een studie van de Harvard Medical School aan dat sterke, gelukkige relaties een positieve invloed hebben op onze gezondheid en levensduur. Volgens dit onderzoek genieten mensen met een partner niet alleen van emotionele steun, maar ook van een betere lichamelijke gezondheid .

Ben je single en op zoek naar die ene speciale persoon om jouw leven te verrijken? Bij Elite Matchmaker, onder leiding van de ervaren Matchmaker Audrey, staan wij klaar om jou te helpen die unieke verbinding te vinden. Meld je vrijblijvend aan en ontdek hoe wij jouw kunnen helpen in je zoektocht naar een gezonder en gelukkiger leven.